Volledig scherm
© photonews

Zeven inbrekers gearresteerd in Westkapelle

In Westkapelle zijn maandagmorgen zeven inbrekers opgepakt door de politie. Dat bevestigt de politiezone Damme/Knokke-Heist. Er waren verschillende meldingen binnengekomen van inbraken en pogingen in en rond de Essendreef. 

 1. Legendarische dancing Scoop in Knokke staat te koop door aanhoudende coronacrisis. Vraagprijs? 1.095.000 euro
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Legendari­sche dancing Scoop in Knokke staat te koop door aanhouden­de coronacri­sis. Vraagprijs? 1.095.000 euro

  De iconische discotheek Scoop in Knokke staat te koop. De eigenaar stopt zijn activiteiten door de aanhoudende coronacrisis. Vraagprijs: 1.095.000 euro. Volgens Louis Baetslé van Immo Francois biedt het pand heel wat mogelijkheden. “Ook een loftfunctie is een optie. Er is al heel wat interesse. Er zijn dan ook heel weinig dergelijke gebouwen die te koop staan."
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Als we aan de Vismarkt een trein horen passeren... Brugge Die Stille, nachtelijke impressies van een fotograaf
  PREMIUM

  Als we aan de Vismarkt een trein horen passeren... Brugge Die Stille, nachtelij­ke impressies van een fotograaf

  Elke zichzelf respecterende Bruggeling stond ooit voor zijn lens. Geen plekje in de Breydelstad is hem onbekend. In de meer dan 20 jaar dat Benny Proot voor Het Laatste Nieuws als stadsfotograaf actief is, is hij een stukje van de stad geworden. En Brugge zit ‘in zen erte’. Met een speciale toelating trok hij ’s nachts zijn stad in. Alleen op de Rozenhoedkaai, de eenzaamheid van Markt en Burg trotserend, door verlaten Steenstraten en steegjes. Zijn stad, met een nachtklok. Onwezenlijk. Een beetje tekst. En heel veel ‘schone prenten’.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery