De nieuwe rotonde op het kruispunt Natiënlaan/Kalvekeetdijk moet de verkeerssituatie een stuk veiliger maken
Volledig scherm
De nieuwe rotonde op het kruispunt Natiënlaan/Kalvekeetdijk moet de verkeerssituatie een stuk veiliger maken © rv

Werf aan kruispunt Natiënlaan/Kalvekeetdijk in Westkapelle wisselt opnieuw van kant

Knokke-HeistDeze week wisselt de werf aan het kruispunt Natiënlaan (N49) met Kalvekeetdijk in Knokke-Heist een laatste keer van kant. Dan werkt de aannemer de rotonde af aan de westelijke kant van het kruispunt. Tot eind februari wordt de westelijke kant van het kruispunt opnieuw afgesloten voor het verkeer. Het verkeer moet omrijden via de Herenweg en tijdelijke weg aan de helihaven.

 1. Zo ziet Knokke-Heist de toekomst van de strandbars: “Een Tomorrowlandstrand hoeven we hier niet”
  PREMIUM

  Zo ziet Knok­ke-Heist de toekomst van de strandbars: “Een Tomorrow­land­strand hoeven we hier niet”

  De 24 badkarhouders in Knokke-Heist zijn hun beachbars voor dit jaar nog volop aan het opbouwen, maar er wordt al luidop nagedacht over de verdere toekomst. Want eind 2026 lopen de huidige concessies af en volgt - verplicht door een Europese wet - een openbare aanbesteding. Wint dan zomaar de bieder met de grootste cheque? Dreigt een prijzenslag zoals in Middelkerke, waar de huurprijs maal 23 (!) gaat? En wat betekent dat voor de prijs van jouw drankje? Bevoegd schepen Anthony Wittesaele (GBL) licht toe.
  Knokke-Heist
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.