Stefan Vanhollebeke met het team van La Terrasse du Zoute tijdens de uitreiking.
Volledig scherm
Stefan Vanhollebeke met het team van La Terrasse du Zoute tijdens de uitreiking. © Benny Proot

Welkom in het klantvriendelijkste restaurant van België: “Ons geheim? We léven voor ons cliënteel”

La Terrasse du Zoute in Knokke is op de Horeca Awards verkozen tot ‘klantvriendelijkste Belgische allround restaurant’. Zaakvoerder Stefan Vanhollebeke startte tien jaar geleden met de luxueuze brasserie en maakte zo z'n kinderdroom waar. Leuk detail: L’Hôtel Lugano, ook eigendom van de familie, viel eveneens in de prijzen in de categorie ‘klantvriendelijkste privéhotels’. “Dit is het resultaat van jarenlang werk. We zien het niet als onze job, maar als een levensfilosofie", zegt Stefan. 

2 reacties

 • Cecarine De Smet

  2 jaar geleden
  Hier hangt wel een.prijskaartje aan vast....en zijn kinderen welkom?
 • M. Smets

  2 jaar geleden
  "Prachtig zicht op de winkelstraat..." Euh... ga je niet naar de kust voor het zicht op de zee en het strand?
 1. Vergeet Werchter of Tomorrowland! Op deze 10 kleinere festivals in West-Vlaanderen feest je er deze zomer op los
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Vergeet Werchter of Tomorrow­land! Op deze 10 kleinere festivals in West-Vlaanderen feest je er deze zomer op los

  Last van knaldrang? Of gewoon zin in een feestje? Heel wat kleinere festivals werden de voorbije jaren getroffen door de pandemie en moesten ofwel edities annuleren ofwel coronaproof organiseren. Deze zomer is het aanbod opnieuw groot. We scrolden even door het overzicht en selecteerden enkele vaste waarden, een paar onbekende parels en een nieuw muziekevent.
 2. Onverbeterlijke fietsendief wil werken in... fietsenwinkel, maar moet van de rechter eerst even brommen
  Brugge/Knokke/Blankenberge

  Onverbeter­lij­ke fietsen­dief wil werken in... fietsenwin­kel, maar moet van de rechter eerst even brommen

  Zes mannen en een vrouw zijn in de Brugse rechtbank veroordeeld voor een hele reeks fietsdiefstallen in Knokke, Brugge en Blankenberge. Spilfiguur Eric V. (29) verraste op z'n proces toen hij verklaarde dat hij na z’n vrijlating wil gaan werken in een fietsenwinkel. Hij zal z'n goede intenties nog even moeten uitstellen, want de rechter legde hem 30 maanden cel op.
 3. Werk van wereldbefaamd kunstenaar in Knokke-Heist ondergaat transformatie dankzij 3.000 (!) zonnebloemen: “Zelf héél benieuwd naar het eindresultaat”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Werk van wereldbe­faamd kunstenaar in Knok­ke-Heist ondergaat transforma­tie dankzij 3.000 (!) zonnebloe­men: “Zelf héél benieuwd naar het eindresul­taat”

  In de schaduw van het AZ Zeno groeien sinds vrijdag 3.000 zonnebloemen. Niks bijzonder, ware het niet dat de bloemen ín een imposant kunstwerk van 105 meter lang werden geplant. Een idee van kunstenaar Wim Tellier in het kader van zijn nieuwste project CLOSER. Tegen het midden van de zomer moet het eindresultaat adembenemende beelden opleveren. “Het kunstwerk draait om de kracht van de natuur en de onderschatting ervan", legt Tellier uit.