Knokke-Heist maakt zich op voor de Zoute Grand Prix
Volledig scherm
PREMIUM
Knokke-Heist maakt zich op voor de Zoute Grand Prix © Benny Proot

Welke wagens kan je spotten? Op welke tijdstippen? En moet je daarvoor betalen? Alle praktische vragen over de Zoute Grand Prix beantwoord

Knokke-HeistDonderdag start in Knokke-Heist hét auto-evenement van het jaar. De dertiende editie van de Zoute Grand Prix belooft opnieuw een hoogmis te worden voor autoliefhebbers. Van klassieke oldtimers tot moderne droomwagens én elektrische sportwagens: iedereen komt aan z'n trekken. Op alle praktische vragen over de Zoute Grand Prix geven we hieronder een antwoord, inclusief op de vraag hoe je zélf een testrit kan winnen met ’s werelds snelste sportwagen.

  1. Christoff Corten werkt na sterk 2022 al aan het seizoen 2023: “Weer op alle fronten vooraan meestrijden”
    autosport

    Christoff Corten werkt na sterk 2022 al aan het seizoen 2023: “Weer op alle fronten vooraan meestrij­den”

    Christoff Corten heeft in 2022 weer twee mooie lijnen op zijn palmares bij ingeschreven. De snelle man uit Tienen werd kampioen in de Porsche Endurance Trophy en vicekampioen in de Belcar Endurance Championship en dat na onder meer twee zeges in de Porsche Endurance Trophy. Meteen is hij ook al bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen 2023, waarin hij weer zijn kwaliteiten als uithoudingsracer pur sang in de verf wil zetten.