Golfclub De Brugse Vaart in Oostburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Golfclub De Brugse Vaart in Oostburg. © RV

Wat Paul Gheysens in Knokke niet lukt, doen ze tien kilometer verder wél: nieuw volwaardig golfterrein met 18 holes in Oostburg moet tegen 2024 klaar zijn

Knokke-Heist/OostburgTerwijl plannen voor een nieuw golfterrein van 18 holes met hotel en appartementen in Knokke afgeketst werden door Vlaanderen, mag De Brugse Vaart in Oostburg - net over de grens - wél de spade in de grond steken. Amper tien kilometer verder realiseren zij een tweede terrein van… 18 holes. De Belgische zaakvoerster spreekt van een noodzaak: “We moesten ons ledenaantal bevriezen.”

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Tim en Tine openen volgende zomer nieuw hotel in Knokke-Heist: “De vraag is groter dan het aanbod. We geloven volledig in ons verhaal”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Tim en Tine openen volgende zomer nieuw hotel in Knok­ke-Heist: “De vraag is groter dan het aanbod. We geloven volledig in ons verhaal”

  Ondernemend nieuws uit Knokke-Heist: drie jaar na de opening van het Enso Boutique hotel, broeden Tine Vanparijs (35) en Tim De Taeye (35) op nieuwe plannen. Net voor de zomer van 2023 openen ze hun nieuwe hotelconcept aan de voet van Duinenwater, in de toren van Lake District. ‘Enso District’ wordt een uniek concept op een toplocatie naast het station. “Natuurlijk zijn het geen evidente tijden, maar we geloven 200% in ons verhaal. We merken dat de vraag er wel degelijk is”, zegt Tim, die ons een inkijk geeft in de plannen.