Zaterdag werd Philip Cracco begraven in Knokke.
Volledig scherm
Zaterdag werd Philip Cracco begraven in Knokke. © Benny Proot

Volle kerk neemt emotioneel afscheid van zakenman Philip Cracco (57): “Liefste papa, je moest ons nog zoveel leren”

Een volle Heilig Hartkerk in Knokke heeft zaterdagmiddag afscheid genomen van Philip Cracco (57). De West-Vlaamse zakenman, afkomstig uit Roeselare, overleed vorige week na een jarenlange strijd tegen kanker en had vlak voor zijn dood om een openbare plechtigheid gevraagd. Zijn kinderen spraken in tranen de kerk toe. “Tijd was onze grootste vijand. Papa, we zien je zo ongelofelijk graag.”

 1. In de haven, langs de grens of langs waterlopen, in het hinterland: deze fietsroutes moet je zeker uitproberen bij je trip naar Brugge en de zee
  PREMIUM
  Brugge/Oostende

  In de haven, langs de grens of langs waterlopen, in het hinterland: deze fietsrou­tes moet je zeker uitprobe­ren bij je trip naar Brugge en de zee

  De banden zijn opgepompt, de remmen aangespannen én het goede weer is van de partij: de komende zomer gaan we opnieuw met z'n allen fietsen. Maar waar aan de kust kan je het best fietsen? Welke routes in Brugge en noord West-Vlaanderen mag je absoluut niet missen? Wij zetten de leukste fietsuitstapjes op een rij. Inclusief een meerdaagse tocht zonder ‘bagagestress’. Hoe vaak je stopt onderweg, bepaal je uiteraard helemaal zelf. Nog meer inspiratie nodig? Ga dan zeker ook hier even kijken.
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.