Knokke nacht van het zoute
Volledig scherm
Knokke nacht van het zoute © Benny Proot

Verkeersmaatregelen voor Nacht van het Zoute

Op vrijdag 2 augustus kan je van 19 tot 23 uur terecht in Knokke-Heist voor de Nacht van het Zoute. Het gemeentebestuur en de lokale politie nemen verschillende verkeersmaatregelen om het event vlot en veilig te laten verlopen.

 1. Stijging van aantal besmettingen in Knokke-Heist op vrijdag 16 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Knok­ke-Heist op vrijdag 16 oktober

  In Knokke-Heist zijn er op één dag 8 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 6. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 82 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Knokke-Heist op 248 te liggen. Omdat Knokke-Heist meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Stijging van aantal besmettingen in Knokke-Heist op maandag 19 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Knok­ke-Heist op maandag 19 oktober

  In Knokke-Heist zijn er op één dag 16 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 14. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 102 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Knokke-Heist op 308 te liggen. Omdat Knokke-Heist meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”