In juni vorig jaar werd de eerste fase van de heraanleg al afgerond.
Volledig scherm
In juni vorig jaar werd de eerste fase van de heraanleg al afgerond. © Benny Proot

Tweede fase heraanleg Duinbergenlaan van start

Een aannemer heeft toelating gekregen om op donderdag- en vrijdagochtend ter hoogte van de Duinbergenlaan en de Elizabetlaan nachtwerk te verrichten tot het aanleggen van noodperrons voor de tram en een voetgangersoversteek. 

0 reacties

 1. Vergeet Werchter of Tomorrowland! Op deze 10 kleinere festivals in West-Vlaanderen feest je er deze zomer op los
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Vergeet Werchter of Tomorrow­land! Op deze 10 kleinere festivals in West-Vlaanderen feest je er deze zomer op los

  Last van knaldrang? Of gewoon zin in een feestje? Heel wat kleinere festivals werden de voorbije jaren getroffen door de pandemie en moesten ofwel edities annuleren ofwel coronaproof organiseren. Deze zomer is het aanbod opnieuw groot. We scrolden even door het overzicht en selecteerden enkele vaste waarden, een paar onbekende parels en een nieuw muziekevent.
 2. Zo VeloVeilig is Knokke-Heist: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Knokke-Heist

  Zo VeloVeilig is Knok­ke-Heist: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Knokke-Heist hebben 74 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.