De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Twee jaar cel voor dealer, die ook liefdesbrief schrijft en daar bedenkelijk cadeautje bijsteekt

HeistEen 47-jarige man uit Heist heeft 2 jaar cel gekregen voor de verkoop van heroïne. De veroordeling zal niet de laatste van Peter D. zijn, want intussen ontving de procureur al een nieuw dossier tegen de man. Die zou een bijzondere liefdesbrief in de brievenbus van een vrouw gedeponeerd hebben.

 1. Dienstencentrum Den Hoek tijdelijk gesloten voor niet-residenten: “Coronavirus indijken”
  Knokke-Heist

  Diensten­cen­trum Den Hoek tijdelijk gesloten voor niet-residenten: “Coronavi­rus indijken”

  Om verdere verspreiding van COVID-19 virus tegen te gaan, adviseerde het Agentschap Zorg en Gezondheid om de dienstverlening van het lokaal dienstencentrum Den Hoek in de Westkapellestraat in Westkapelle aan te passen. Daarom besliste Curando om het dienstencentrum tijdelijk te sluiten. Dat heeft als gevolg dat alle geplande activiteiten voor onbepaalde tijd geannuleerd worden.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 3. Knokke-Heist zet extra in op kerstdecoratie en hoopt op hulp van inwoners
  Knokke-Heist

  Knok­ke-Heist zet extra in op kerstdeco­ra­tie en hoopt op hulp van inwoners

  Het gemeentebestuur van Knokke-Heist roept iedereen op om samen de gemeente van een hartverwarmende kerstsfeer te voorzien deze winter.” Zowel handelaars als inwoners en tweedeverblijvers kunnen zelf voor extra sfeer en gezelligheid zorgen door kerstversiering en/of -verlichting te voorzien in etalages, aan vensterramen, in voortuinen, aan voorgevels … Dit om toch wat licht, warmte en hoop te brengen in deze bijzondere periode”, klinkt het.
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team