Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

Twaalf bestuurders onder invloed tijdens controleactie

Damme/Knokke-HeistDe lokale politie Damme/Knokke-Heist nam deel aan het Weekend zonder alcohol achter het stuur met extra verkeerscontroles. In totaal reden twaalf van de 497 gecontroleerde bestuurders onder invloed van alcohol. Het politieteam hield het rijbewijs van negen automobilisten voor zes uur in. Drie andere bestuurder raakten hun rijbewijs drie uur kwijt.

  1. Bert Longin schrijft geschiedenis in Zolder met een zevende overwinning in de 24 Hours: “Het was een zege van de perfectie”
    autosport

    Bert Longin schrijft geschiede­nis in Zolder met een zevende overwin­ning in de 24 Hours: “Het was een zege van de perfectie”

    De 44ste editie van de 24 Hours of Zolder was de eerste van het nieuwe reglement met GT- en toerwagens. Een editie ook die resulteerde in de vierde zege voor Audi, de negende voor het team PK Carsport. En vooral de editie waarin Bert Longin alleen recordhouder is geworden op vlak van aantal zeges, want met zeven trofeeën doet de Leuvenaar nu een zege beter dan Anthony Kumpen en Marc Goossens.