Henk Warnier meet de schade op: de ravage na de brand op bedrijventerrein 't Walletje in Knokke-Heist is gigantisch
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Warnier meet de schade op: de ravage na de brand op bedrijventerrein 't Walletje in Knokke-Heist is gigantisch © Jan Van Maele

Tuinaannemer Henk (58) meet schade op na verwoestende brand: “Hallucinant, net alsof er een vliegtuig is neergestort”

Knokke-HeistEén dag na de verwoestende brand in bedrijvenpark ‘t Walletje in Knokke-Heist, wordt de schade pas écht duidelijk. Drie bedrijven zijn volledig verwoest. “De schade is gigantisch”, zegt Henk Warnier van tuinbouwbedrijf Warnier. “Er stond voor meer dan 1 miljoen euro materiaal in de loods. Maar opgeven? Neen, dat nooit.”

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Burgemeester Daphné Dumery reageert voor het eerst op politieke hetze in Blankenberge: “Van onbestuurbaarheid is geen sprake”
  Blankenberge

  Burgemees­ter Daphné Dumery reageert voor het eerst op politieke hetze in Blankenber­ge: “Van onbestuur­baar­heid is geen sprake”

  “Zoals ik het begrijp, is het vooral Open Vld die ons in onbestuurbaarheid wil duwen.” Daphné Dumery (N-VA), burgemeester van Blankenberge, staat nochtans achter de vraag van de liberale oppositiepartij om vrijdag een extra gemeenteraad te organiseren. “Er zullen zeker vragen zijn en ik ben bereid daarop te antwoorden.” Ook over de reactie van Vooruit, die het vuur aan de lont stak, heeft Dumery haar mening.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek