Henk Warnier meet de schade op: de ravage na de brand op bedrijventerrein 't Walletje in Knokke-Heist is gigantisch
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Warnier meet de schade op: de ravage na de brand op bedrijventerrein 't Walletje in Knokke-Heist is gigantisch © Jan Van Maele

Tuinaannemer Henk (58) meet schade op na verwoestende brand: “Hallucinant, net alsof er een vliegtuig is neergestort”

Knokke-HeistEén dag na de verwoestende brand in bedrijvenpark ‘t Walletje in Knokke-Heist, wordt de schade pas écht duidelijk. Drie bedrijven zijn volledig verwoest. “De schade is gigantisch”, zegt Henk Warnier van tuinbouwbedrijf Warnier. “Er stond voor meer dan 1 miljoen euro materiaal in de loods. Maar opgeven? Neen, dat nooit.”

 1. Marktkramer verkoopt tien nagemaakte Gucci-slippers en 167 valse Pokémonkaarten, 16.000 euro boete met uitstel: “Omdat het de eerste keer is”
  Blankenberge/Anderlecht

  Marktkra­mer verkoopt tien nagemaakte Guc­ci-slip­pers en 167 valse Pokémon­kaar­ten, 16.000 euro boete met uitstel: “Omdat het de eerste keer is”

  Een marktkramer die twee zomers geleden in Blankenberge op een avondmarkt stond, is veroordeeld tot 16.000 euro boete wegens de verkoop van namaak. Een ploeg van de Cel Namaak van de FOD Economie voerde er in juli 2019 controles uit en stootte op tien valse Gucci-slippers en 167 nagemaakte Pokémonkaarten. “Maar omdat het de eerste keer is, wordt uitstel verleend”, aldus de strafrechter.
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den