Onder meer het oude La Réserve komt aan bod in de documentaire.
Volledig scherm
Onder meer het oude La Réserve komt aan bod in de documentaire. © sincfala.be @Knokke-Heist

Tien inwoners vertellen in unieke documentaire over het Knokke-Heist van toen en later

Knokke-HeistIn Cultuurcentrum Scharpoord loopt op dinsdag 1 februari een documentaire met anekdotes over het Knokke-Heist van toen, nu en straks. Museum Sincfala liet tien bekende en minder bekende personen uit Knokke, Heist, Westkapelle en Ramskapelle aan het woord. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. REPORTAGE. Op pad in Oostkerke, een West-Vlaams polderdorp met 600 inwoners waar plots 140 skeletten opgegraven worden: “Neen, zóveel hadden we er zeker niet verwacht”
  PREMIUM
  Oostkerke

  REPORTAGE. Op pad in Oostkerke, een West-Vlaams polderdorp met 600 inwoners waar plots 140 skeletten opgegraven worden: “Neen, zóveel hadden we er zeker niet verwacht”

  Het West-Vlaamse polderdorp Oostkerke geeft haar geheimen prijs. Woensdagochtend haalden archeologen van BAAC al het 140ste skelet boven. Onverwacht, zegt burgemeester Joachim Coens. “We wisten dat de kans bestond dat er iets zou gevonden worden. Maar zoveel? Neen, daar had niemand zich aan verwacht”, zegt Coens. De kostprijs pér blootgesteld skelet loopt op tot 1.000 euro. En het archeologisch onderzoek is nog niet achter de rug. Wij trokken met burgemeester Joachim Coens en archeoloog Niels Janssens onze botten aan.