Het test- en triagecentrum in Knokke is overbevraagd, mensen moeten nu al naar buurgemeenten.
Volledig scherm
Het test- en triagecentrum in Knokke is overbevraagd, mensen moeten nu al naar buurgemeenten. © RV

Test- en triagecentrum in Knokke kampt met capaciteitsproblemen: “We moeten mensen doorverwijzen”

Knokke-HeistHet coronatest- en triagecentrum van de Eerstelijnszone op de site van het AZ Zeno in Knokke-Heist kampt momenteel met ernstige capaciteitsproblemen. Door het stijgend aantal personen dat zich voor een test aanmeldt, ziet het centrum zich soms verplicht om Knokke-Heistenaars door te verwijzen naar testcentra in de buurgemeenten Blankenberge, Damme, Brugge en Maldegem. 

 1. 600 agenten, 18 extra camera's en 50.000 bezoekers op zondag, maar 0 problemen: Brugse politie blikt tevreden terug op ‘grootste uitdaging ooit’ tijdens WK tijdrijden
  Brugge/Damme/Knokke-Heist

  600 agenten, 18 extra camera's en 50.000 bezoekers op zondag, maar 0 problemen: Brugse politie blikt tevreden terug op ‘grootste uitdaging ooit’ tijdens WK tijdrijden

  De grootste uitdaging ooit. Zo omschreef korpschef Dirk Van Nuffel de doortocht van het WK tijdrijden tussen Knokke-Heist en Brugge. Vijf dagen later wordt het evenement positief geëvalueerd. “Noemenswaardige incidenten zijn er niet geweest. Zelfs de gevreesde verkeerschaos bleef uit", zegt woordvoerster Lien Depoorter.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).