Lei Day Knokke
Volledig scherm
Lei Day Knokke © Benny Proot

Surfers Paradise viert Hawaïaanse feestdag

Op zondag 28 april viert Surfers Paradise in Knokke ‘Lei Day’ - een Hawaïaanse feestdag waarbij iedereen met een bloemenkrans om de hals meedoet aan een ceremonie die zich op het water afspeelt. 

0 reacties

 1. Op huizenjacht in... Heist-aan-zee: “Nu nog betaalbaar, maar nieuwe ‘look’ zal de prijzen doen stijgen”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Op huizen­jacht in... Heist-aan-zee: “Nu nog betaalbaar, maar nieuwe ‘look’ zal de prijzen doen stijgen”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in iedere provincie op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week in West-Vlaanderen: Heist-aan-zee, op een boogscheut van het mondaine Knokke. Wij trokken op pad met Louis Baetslé van Immo Francois.
 2. Burgemeester Knokke-Heist wil ouders feestende jongeren vervolgen voor kinderverwaarlozing: “Ze hebben hen in de steek gelaten”
  Knokke-Heist

  Burgemees­ter Knok­ke-Heist wil ouders feestende jongeren vervolgen voor kinderver­waar­lo­zing: “Ze hebben hen in de steek gelaten”

  De burgemeester van Knokke-Heist bekijkt de mogelijkheid om de ouders van de feestende minderjarigen te vervolgen voor ‘kinderverwaarlozing’. Vorige week zorgde een grote groep tieners voor overlast op het strand en de dijk. “14-jarigen die aan comazuipen doen en de ouders die niet ingrijpen: onbegrijpelijk”, zegt Piet De Groote.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen