Knokke-Heist -- opening nieuwbouw van het Sint-Bernardusinstituut met Hilde Crevits
Volledig scherm
Knokke-Heist -- opening nieuwbouw van het Sint-Bernardusinstituut met Hilde Crevits © Benny Proot

Sint-Bernardusinstituut krijgt subsidie voor vernieuwde sportzaal en verbouwingswerken

Knokke-HeistHet Sint-Bernardusinstituut in Knokke-Heist krijgt een subsidie van 87.450 euro van Vlaanderen voor nieuw schrijnwerk in de sportzaal en interne verbouwingswerken.

 1. Ook op zijn 67ste vecht Danny Horseele, de sterrenchef van de Ghelamco Arena, voor tweede Michelinster: “Mijn wekker gaat nog elke dag om 6 uur stipt”
  PREMIUM
  Gent

  Ook op zijn 67ste vecht Danny Horseele, de sterren­chef van de Ghelamco Arena, voor tweede Michelin­ster: “Mijn wekker gaat nog elke dag om 6 uur stipt”

  Danny Horseele is niet alleen de oudste, maar misschien ook wel de meest ambitieuze sterrenchef van het land. Ook op zijn 67ste verlangt hij nog naar zijn tweede Michelinster. Zijn gelijknamig restaurant in de nok van de Gentse Ghelamco Arena behoort tot beste van het land én toch gaat de man uit Knokke voor dat tikkeltje meer. Een gesprek over dromen, zorgen en de liefde voor... Brugge.
 2. Het ongelooflijke verhaal van Dokkoon (38), de Thaise kapster en masseuse die sterrenchef werd: “Alles geleerd van oma... ze zou zo trots geweest zijn”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Het ongeloof­lij­ke verhaal van Dokkoon (38), de Thaise kapster en masseuse die sterren­chef werd: “Alles geleerd van oma... ze zou zo trots geweest zijn”

  De traantjes en emoties tijdens de uitreiking van de Michelinsterren hebben opnieuw plaatsgemaakt voor de eeuwige glimlach op het gelaat van Dokkoon Kapueak (38). Alleen al het levensverhaal van de chef van Boo Raan in Knokke-Heist leest als een boek. Van een jeugd in een arm plattelandsgezin, over haar werk als kapster in Bangkok tot masseuse in Knokke. En nu: sterrenchef. “Mama heb ik maandag na de bekendmaking gebeld. Ze was blij, maar ik denk niet dat ze goed weet wat Michelinsterren precies zijn...”
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter