Het schaap verloor beide oren.
Volledig scherm
Het schaap verloor beide oren. © RV

Schaap verliest beide oren na aanval van loslopende hond in Zwin, Agentschap Natuur en Bos is duidelijk: “Honden horen aan de leiband”

Knokke-HeistEen loslopende hond heeft in het Zwin beide oren afgebeten van een schaap. Vorige maand stierf dan weer een veulen dat door een hond in de prikkeldraad was beland. “Hou jullie hond aan de leiband. Ze brengen niet alleen andere dieren in gevaar, maar ook de natuur", zegt het Agentschap Natuur en Bos. 

 1. Peltenaar Bart Biemans (32) is einde contract bij FC Eindhoven en hoopt carrière in België af te sluiten: “Ik speelde nooit als prof in eigen land”
  Buitenlands voetbal

  Peltenaar Bart Biemans (32) is einde contract bij FC Eindhoven en hoopt carrière in België af te sluiten: “Ik speelde nooit als prof in eigen land”

  De naam Bart Biemans zegt u waarschijnlijk weinig, maar dat hoeft ook niet te verbazen. De Peltenaar speelde namelijk nooit voetbal op professioneel niveau in ons land, maar koos al vroeg voor een parcours in Nederland. Daar speelde hij, op een jaartje in Knokke na, zijn hele carrière. Maar mogelijk komt daar deze zomer een einde aan, want Biemans, 33 in maart, is einde contract.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis