Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Sacha Barbieaux, genomineerd als Student-Ondernemer van het Jaar.
Volledig scherm
Sacha Barbieaux, genomineerd als Student-Ondernemer van het Jaar. © Wannes Nimmegeers

Sacha, amper 22, richt freelanceplatform op: “Ondernemen zit in mijn bloed”

Amper 22, maar de wereld ligt aan de voeten van Sacha Barbieaux uit Knokke. De jonge student richtte onlangs ‘Freelance for Business’ op, een platform waarop freelancers en bedrijven elkaar kunnen vinden en valt nu mogelijk in de prijzen. Sacha is namelijk genomineerd als Student-Ondernemer van het Jaar in de Gentrepreneur Awards.

0 reacties

 1. Onze tip voor de paasvakantie: zeehonden spotten aan de kust. “Neem gerust foto’s maar blijf op afstand. Het blijven roofdieren”
  PREMIUM

  Onze tip voor de paasvakan­tie: zeehonden spotten aan de kust. “Neem gerust foto’s maar blijf op afstand. Het blijven roofdieren”

  De laatste tijd komen heel wat zeehonden rusten op een van de Belgische stranden. Altijd leuk om te zien, maar vaak denken mensen dat de dieren hulp nodig hebben, terwijl ze alleen maar even uitrusten. Hoe herken je een gezonde zeehond? Waar kan je ze best spotten? Wat doe je als je er eentje tegenkomt? Wij zetten enkele tips op een rij en stellen je ook voor aan enkele ‘trouwe bezoekers’, zoals zeehond Oscar.
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug