Ruben Smallegange en echtgenote Barbara openen Marie-Rose Bakery Café
Volledig scherm
Ruben Smallegange en echtgenote Barbara openen Marie-Rose Bakery Café © Mathias Mariën

Ruben (38) was jarenlang vaste patissier van Sergio Herman, had drie winkels in Korea en opent nu eigen zaak in Knokke: “Niet de zoveelste bakkerij of tea-room”

Met de opening van Marie-Rose Bakery Café is de Dumortierlaan in Knokke een trekpleister rijker. Zaakvoerder Ruben Smallegange was jarenlang patissier in de restaurants van sterrenchef Sergio Herman en mikt hoog. Hij wil dan ook niet de zoveelste bakkerij of tea-room zijn. “Bij ons geniet je zowel van een ontbijt, aperitief, lunch als taartjes. Het is moeilijk om er een etiket op te kleven”, glimlacht Ruben, die de zaak noemde naar zijn pasgeboren dochter. 

1 reactie

  • Leo Groosman

    4 jaar geleden
    Hoi Barbara en Ruben, Van harte gefeliciteerd met de opening van jullie ongetwijfeld hartstikke gezellige zaak. Het concept lijkt ons uniek in Knokke en, gezien jullie motivatie en de originaliteit van het aanbod, wordt dit een groot succes. Ook in de opvolging is al voorzien in de persoon van jullie prachtige dochter Marie-Rose. We wensen jullie heel veel succes. Ingrid en Leo Groosman.