Deze lading hulpgoederen vertrok vanuit Sijsele naar Trooz, met dank aan Rotary Knokke-Oostkust en gulle schenkers.
Volledig scherm
Deze lading hulpgoederen vertrok vanuit Sijsele naar Trooz, met dank aan Rotary Knokke-Oostkust en gulle schenkers. © RV

Rotary Knokke-Oostkust stuurt tweede vrachtwagen met hulpgoederen naar Waalse Trooz: “Van meubelen tot luiers, alles is daar nog welkom”

Knokke/SijseleRotary Knokke-Oostkust stuurt een tweede vrachtwagen met hulpgoederen richting het Waalse dorp Trooz. Dat werd vorige zomer hevig getroffen door de overstromingen. 

 1. Steel Dreams uit Essen opent pop-up in Knokke: “Kuststreek heeft een grote renovatiemarkt waar wij op mikken”
  Essen/Knokke

  Steel Dreams uit Essen opent pop-up in Knokke: “Kuststreek heeft een grote renovatie­markt waar wij op mikken”

  Het jonge bedrijf Steel Dreams uit Essen (provincie Antwerpen, red) van Nick Van Linden en Anky Van Wesenbeeck groeide op enkele jaren uit van een tweemanszaak naar een kleine KMO met ondertussen 14 werknemers. In heel Vlaanderen worden huizen en bedrijven voorzien van smeedwerk op maat. Een puur ambachtsbedrijf dat nu een volgende stap zet in de groei: een conceptstore in… jawel Knokke. “Mensen kiezen bij renovatie meer en meer voor accenten in staal en de kuststreek heeft nog een grote renovatiemarkt”, klinkt het. Op 28 en 29 mei is er een openingsreceptie voorzien.
 2. “Druk? Ja, maar verre van een overrompeling”: beachbars in Knokke-Heist wijten ‘gewone drukte’ aan hoge brandstofprijzen
  Knokke-Heist

  “Druk? Ja, maar verre van een overrompe­ling”: beachbars in Knok­ke-Heist wijten ‘gewone drukte’ aan hoge brandstof­prij­zen

  Met 20 graden en een stralende zon op zaterdag en nog wat warmer op zondag kozen veel Belgen voor een dagje aan zee. Het echte massatoerisme bleef echter uit en daar hadden veel beachbars niet meteen een verklaring voor. Al zouden volgens Frederik Torresan, voorzitter van de baigneurs in Knokke-Heist, de hoge brandstofprijzen een reden kunnen zijn.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.