De nieuwe tentoonstelling Protest Processie Parade in het Zeeuws Museum. Tentoonstellingsmaker Ivo van Werkhoven bekijkt  De vaandeldrager van Rembrandt die als gast een maand lang bij de tentoonstelling te zien is.
Volledig scherm
De nieuwe tentoonstelling Protest Processie Parade in het Zeeuws Museum. Tentoonstellingsmaker Ivo van Werkhoven bekijkt De vaandeldrager van Rembrandt die als gast een maand lang bij de tentoonstelling te zien is. © Boaz Timmermans

Rembrandt in Middelburg: ‘Een misplaatste combinatie van historie en kunst’

lezersbrievenReinder Meijer uit Middelburg vindt het niet kunnen. Een beroemd schilderij als De Vaandeldrager van Rembrandt tentoonstellen samen met hedendaagse spandoeken. En Ton Besselink uit Vlissingen vindt het vanzelfsprekend dat de Islamitische school in De Combinatie komt. Dit zijn de beste lezersreacties van deze week.

0 reacties

  1. Schelpen tellen op het Zeeuwse strand: ‘Briljant. Dat een weekdiertje zoiets moois kan maken’
    PREMIUM

    Schelpen tellen op het Zeeuwse strand: ‘Briljant. Dat een weekdier­tje zoiets moois kan maken’

    Het is nog niet officieel, maar we hebben een voorlopige winnaar. De kokkel scoort hoog op de Zeeuwse stranden. Zaterdag is daar voor het eerst Schelpenteldag gehouden. Net als op heel veel andere Nederlandse, Belgische en Franse stranden. Niks mooiers dan mensen die op strand door de knieën gaan, vindt de Zierikzeese amateur-paleontoloog Hester Loeff. ,,Het strand is een soort schatkamer.”
    Cadzand