Eindelijk opnieuw glijplezier voor jong en ouder in Sportoase Duinenwater.
Volledig scherm
PREMIUM
Eindelijk opnieuw glijplezier voor jong en ouder in Sportoase Duinenwater. © Benny Proot

Recreatiezone in Sportoase Duinenwater heropent eindelijk: “Dankzij onze eigen barometer is het hier perfect veilig”

Knokke-HeistBlije gezichten in Sportoase Duinenwater in Knokke-Heist. Vrijdag mocht hun aquapark opnieuw bezoekers ontvangen. Met de heropening van de recreatieve zwemzones, met glijbanen, speeltoestellen en stoombaden, is na een onderbreking van een maand het volledige aanbod opnieuw beschikbaar. “De veilige werking komt hier nooit in het gedrang”, stelt algemeen directeur Michaël Schouwaerts.

  1. Knokke-Heist deelt gratis bloembollen uit, maar dat leidt tot opvallende taferelen: “Niet bedoeling om lukraak bloembollen uit te spitten”
    Knokke-Heist

    Knok­ke-Heist deelt gratis bloembol­len uit, maar dat leidt tot opvallende taferelen: “Niet bedoeling om lukraak bloembol­len uit te spitten”

    Het initiatief van Knokke-Heist om bloembollen die normaal op de composthoop belanden gratis uit te delen aan de inwoners, is op een bizar tafereel uitgedraaid. Sinds enkele dagen stelt de gemeente vast dat bewoners lukraak bloembollen ‘stelen’ uit bloembakken en perkjes. “Geenszins de bedoeling. Het initiatief was geen vrijgeleide om gelijk waar bloembollen uit te spitten.”