Beachbars in Knokke hielden stil protest
Volledig scherm
Beachbars in Knokke hielden stil protest © Benny Proot

Protestactie geslaagd, want slechte sfeer op strand van Knokke bij gebrek aan muziek: “We geven strijd niet op”

Het stil protest van de Knokse strandbarhouders was een succes. Zondag lieten ze allemaal geen muziek afspelen om te tonen welke gevolgen de beslissing van het gemeentebestuur heeft. “De sfeer was slecht, mensen begonnen soms zélf te zingen. Neen, we geven zeker niet op en blijven zoeken naar een oplossing", zegt Daniel D’hooghe, voorzitter van de strandbarhouders. 

9 reacties

 • Marie-Jo Luyten

  3 jaar geleden
  Zondag eindelijk weer kunnen genieten van de strandbarzonder muziek!! De zee, de wind, spelende kinderen, rustig praten met elkaar. Meer van dat, aub
 • Soy Vermeulen

  3 jaar geleden
  Simpel op te lossen 20 strandbars 10 zonder muziek en 10 met muziek...kunnen de mensen zelf kiezen... Maak de strandbar met speeltuin al zonder muziek daar is al lawaai genoeg
 • Annie Debecker

  3 jaar geleden
  Strand en zee, natuur om puur van te genieten. Het geruis van de zee, geen enkele muziek kan dat evenaren. Zet thuis muziek op, zo luid je wil, maar niet op het strand ! met al die toestanden op het strand zie je de zee niet meer, het staat vol, te vol !
 • Crauwels Carine

  3 jaar geleden
  Ik was daar, ik heb de zeemeeuwen gehoord, het ruisen van de zee en dat stoorde mij helemaal niet! De muziek heb ik niet gemist! Ik heb genoten van de natuurgeluiden en het zonnetje. Het was zalig!
 • Luc Moortgat

  3 jaar geleden
  Hetgeen me meeste stoort zijn de mensen die zich aan alles storen.
 1. Ruben Vanraefelghem en Knokke onderuit tegen efficiënt Antwerp: “Match die we nooit mogen verliezen”
  voetbal eerste nationale

  Ruben Vanraefelg­hem en Knokke onderuit tegen efficiënt Antwerp: “Match die we nooit mogen verliezen”

  Royal Knokke FC heeft een belangrijke kans gemist om broodnodige punten te pakken in eerste nationale. Het speelde niet onaardig tegen de jonge garde van Antwerp B, zeker na de pauze kwam de kustploeg sterk opzetten, maar de bezoekers sprongen erg efficiënt om met hun kansen terwijl Knokke het vele balbezit niet kon omzetten in doelpunten. Antwerp ging naar huis met een 1-2-zege, terwijl Knokke met een nul op twaalf achterblijft en zo onderaan het klassement blijft hengelen.
 2. Sven Dhoest en Knokke pakken belangrijke driepunter in Charleroi: “We wilden een reactie zien”
  voetbal eerste nationale

  Sven Dhoest en Knokke pakken belangrij­ke driepunter in Charleroi: “We wilden een reactie zien”

  Na vijf nederlagen op rij – de bekerexit tegen Beerschot VA incluis – heeft FC Knokke nog eens de rug gerecht. Op de zesde speeldag in eerste nationale ging de kustploeg met 0-2 winnen in en tegen Olympic Club Charleroi. Aanvaller Din Sula lukte na een een halfuur zijn eerste doelpunt in loondienst van Knokke, verdediger Vanraefelghem zette vijf minuten voor affluiten de zekerheid op het bord vanop de strafschopstip. Doelman Dhoest hield voor de tweede keer dit seizoen de nul.
 3. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.