Padel Knokke: het toernooi lokte vorig jaar 16.000 toeschouwers
Volledig scherm
Padel Knokke: het toernooi lokte vorig jaar 16.000 toeschouwers © rv

Prestigieus padelevenement keert terug naar Knokke-Heist, inclusief finale Belgisch kampioenschap

Knokke-HeistKnokke-Heist is deze zomer voor de tweede keer het decor voor de World Padel Tour. Van 19 tot 21 augustus gaat daar het Padel Summer Gala door, met de beste spelers van de wereld. Voorafgaand op 18 augustus wordt ook de finale van het Belgisch kampioenschap gespeeld.

 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 2. Tom Cocle begint aan zijn 24ste zomer als hoofdredder in Blankenberge: “Mijn jobstudenten geef ik steevast mee dat het hier geen Baywatch is”
  PREMIUM
  Blankenberge

  Tom Cocle begint aan zijn 24ste zomer als hoofdred­der in Blankenber­ge: “Mijn jobstuden­ten geef ik steevast mee dat het hier geen Baywatch is”

  Als baby vertoefde hij al op het strand van Blankenberge. Tom Cocle was daarom voorbestemd om een levensverhaal tussen zand en zee te schrijven. Ondertussen zit hij al 24 jaar op post als hoofdredder. Wij zochten hem op in het kantoor van de zeereddingsdienst voor een persoonlijke en open babbel. “Onze job is de laatste jaren veel moeilijker geworden”, is één van de uitspraken die de vaak harde, maar enigszins mooie realiteit van de strandredders blootlegt.