Een kleine greep uit de vermoedelijk gestolen spullen die werden aangetroffen. Bekijk alle foto's in de link in het artikel.
Volledig scherm
Een kleine greep uit de vermoedelijk gestolen spullen die werden aangetroffen. Bekijk alle foto's in de link in het artikel. © PZ Damme/Knokke-Heist

Politie zoekt slachtoffers van diefstal na aantreffen van meer dan honderd vermoedelijk gestolen spullen

De lokale politie Damme/Knokke-Heist is op zoek naar de rechtmatige eigenaars van gestolen goederen. Eind april werd namelijk een 41-jarige man opgepakt voor een diefstal uit een garagebox in Knokke-Heist. 

  1. Siemon (33) werkt extreme triatlon af voor schoonbroer (35) die stierf aan hersentumor: “Ook Sander was een man van extremen”
    PREMIUM
    Assebroek/Brugge

    Siemon (33) werkt extreme triatlon af voor schoon­broer (35) die stierf aan hersentu­mor: “Ook Sander was een man van extremen”

    Tien kilometer zwemmen, tweehonderd kilometer fietsen en de Belgische kustlijn afwandelen. Siemon Swimberghe (33) uit Assebroek wil dit weekend een huzarenstukje verwezenlijken met maar één doel: geld inzamelen voor de palliatieve instelling waar zijn schoonbroer Sander Verrecas (35) zijn laatste momenten doorbracht. De dertiger overleed vorig jaar aan een hersentumor en liet een vrouw, zoontje en ongeboren tweeling achter. “Deze triatlon was echt ook zijn ding geweest.”