Ook deze zomer zijn blote bovenlijven en badkledij niet welkom in Knokse winkelstraten: deze campagne moet daarbij helpen

Knokke-HeistDe gemeente Knokke-Heist wil ook deze zomer blote bovenlijven en badkledij uit de winkelstraten houden. Bovenop de geschilderde dresscode op het wegdek, lanceert de kustgemeente nu een campagne met verschillende influencers op sociale media. “We blijven inzetten op kwalitatief toerisme”, zegt bevoegd schepen Anthony Wittesaele. 

 1. Vrouw (62) moet niet naar gevangenis voor oplichting van verschillende mannen: "Ze beweerde getrouwd te zijn met één van de rijkste mannen van België”
  De Haan/Knokke

  Vrouw (62) moet niet naar gevangenis voor oplichting van verschil­len­de mannen: "Ze beweerde getrouwd te zijn met één van de rijkste mannen van België”

  Een 62-jarige vrouw uit De Haan heeft 15 maanden cel met uitstel gekregen voor de oplichting van verschillende mannen. De slachtoffers dachten dat hun geld zou geïnvesteerd worden in een vastgoedproject, maar kwamen van een kale reis terug. “De beklaagde had van in het begin duidelijk geen intentie om de bedragen ooit terug te betalen”, oordeelde de rechtbank.
 2. Grillchef van restaurant Njord en vader van drie sterft in tragisch ongeval: “Hij was een stuk van onze familie”
  PREMIUM
  Zeebrugge

  Grillchef van restaurant Njord en vader van drie sterft in tragisch ongeval: “Hij was een stuk van onze familie”

  Het team van het bekende rooftoprestaurant Njord in Zeebrugge is in diepe rouw. Hun grillchef Uke Thaqi (40) heeft het leven gelaten in een verkeersongeval. De kok, vader van drie jonge kinderen, viel wellicht in slaap achter z’n stuur en knalde tegen een boom. “Uke was een harde werker”, zegt zijn baas David Dendooven. “We zullen de eeuwige glimlach op z'n gezicht missen.”