Snelweg A11
Volledig scherm
Snelweg A11 © Mathias Mariën

‘Nieuwe’ snelweg A11 heeft herstellingen nodig tussen Brugge en Knokke

Brugge/KnokkeIn opdracht van het consortium Via Brugge herstelt een aannemer de verharding op de A11 en nabijgelegen wegen. Van 8 tot 12 augustus en de week erop, op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus wordt het wegdek op de A11 plaatselijk hersteld, in Brugge en in Knokke-Heist. Plaatselijk zal er hinder zijn, maar doorgaand verkeer op de A11 blijft in beide richtingen steeds mogelijk.

 1. Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Minnewaterpark in Brugge tot het kasteel van Rumbeke: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.