De Ice Bumper Cars op de ijspiste in Knokke zijn een primeur voor ons land
Volledig scherm
PREMIUM
De Ice Bumper Cars op de ijspiste in Knokke zijn een primeur voor ons land © Jan Van Maele

Met een botsauto op het ijs? Het kan alleen in Knokke: “Nog voor de officiële opening was het al een enorme hit”

Knokke-HeistBotsen op het ijs? Het kan tot 9 januari op de ijspiste in Knokke dankzij de ‘Ice Bumper Cars’ - zeg maar botsauto’s voor een ijspiste. Uitbater Alain Degraed (54) pakt zo uit met een Belgische primeur. Nog voor de officiële opening stroomden de reservaties al binnen. “Meer coronaproof kan niet. Mooi meegenomen in deze tijden", glimlacht Alain. 

 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.