Hotelmanager Eddy Walravens en eigenaars Marc Coucke en Bart Versluys voor het hotel La Réserve in Knokke. Rechts: Driesterrenchef Peter Goossens.
Volledig scherm
Hotelmanager Eddy Walravens en eigenaars Marc Coucke en Bart Versluys voor het hotel La Réserve in Knokke. Rechts: Driesterrenchef Peter Goossens. © BELGA

Marc Coucke en Bart Versluys halen driesterrenchef Peter Goossens naar de keuken van het iconische hotel La Réserve in Knokke

In augustus 2021 werd aangekondigd dat hotel La Réserve in handen komt van Bart Versluys en Marc Coucke. Zij spraken hun ambitie uit om van La Réserve “één van de meest bekende toonaangevende luxehotels in België” en “het ultieme visitekaartje van Knokke te maken”. Het hotelrestaurant onder leiding van driesterrenchef Peter Goossens moet daar mee voor zorgen, klinkt het in een mededeling. 

 1. Marc Coucke en Bart Versluys nemen luxehotel La Réserve in Knokke over: “Moet paradepaardje van de kust worden”
  Knokke-Heist

  Marc Coucke en Bart Versluys nemen luxehotel La Réserve in Knokke over: “Moet parade­paard­je van de kust worden”

  Marc Coucke wordt samen met Bart Versluys de nieuwe eigenaar van La Réserve. Het hotel is een van de bekendste luxeresorts van ons land op een van de meest bekende plaatsen: vlak bij het Casino van Knokke. “We willen er opnieuw het paradepaardje van de kust van maken”, zegt Coucke. De komende drie jaar investeren ze miljoenen in de renovatie en upgrade van het gebouw.
 2. Moordenaar van Sofie Muylle (27) krijgt effectieve celstraf van 3 maanden voor cannabisbezit in gevangenis
  Brugge/Knokke/Roeselare

  Moordenaar van Sofie Muylle (27) krijgt effectieve celstraf van 3 maanden voor cannabisbe­zit in gevangenis

  Alexandru Caliniuc (27), de Roemeense moordenaar van Sofie Muylle (27), is veroordeeld tot een celstraf van drie maanden voor drugsbezit in de gevangenis. In zijn cel werd 3,39 gram cannabis aangetroffen, al waren die drugs volgens Caliniuc van zijn toenmalige celgenoot. Hij tekende hoger beroep aan, maar werd woensdag toch schuldig bevonden. De aanvankelijke celstraf van drie maanden met uitstel werd omgezet naar een effectieve celstraf.