Hotelmanager Eddy Walravens en eigenaars Marc Coucke en Bart Versluys voor het hotel La Réserve in Knokke. Rechts: Driesterrenchef Peter Goossens.
Volledig scherm
Hotelmanager Eddy Walravens en eigenaars Marc Coucke en Bart Versluys voor het hotel La Réserve in Knokke. Rechts: Driesterrenchef Peter Goossens. © BELGA

Marc Coucke en Bart Versluys halen driesterrenchef Peter Goossens naar de keuken van het iconische hotel La Réserve in Knokke

In augustus 2021 werd aangekondigd dat hotel La Réserve in handen komt van Bart Versluys en Marc Coucke. Zij spraken hun ambitie uit om van La Réserve “één van de meest bekende toonaangevende luxehotels in België” en “het ultieme visitekaartje van Knokke te maken”. Het hotelrestaurant onder leiding van driesterrenchef Peter Goossens moet daar mee voor zorgen, klinkt het in een mededeling. 

 1. Werken aan kleurrijk Community House in Knokke-Heist gestart: “Een absolute eyecatcher met ruimte voor betaalbare woningen”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Werken aan kleurrijk Community House in Knok­ke-Heist gestart: “Een absolute eyecatcher met ruimte voor betaalbare woningen”

  In Knokke-Heist is gestart met de voorbereidende werken van het Community House op het Maes- en Boereboomplein. Een uniek project, zegt het gemeentebestuur. En wie naar de plannen kijkt, weet dat het niet gelogen is. “Een mix van betaalbare toparchitectuur, aantrekkelijk openbaar domein en interessante appartementen met een unieke identiteit zullen dit project uniek maken aan de Belgische kust”, zegt Matthias Hoornaert, algemeen directeur bij projectontwikkelaar CAAAP. Wij werpen een blik op de toekomstige eyecatcher van Heist.
 2. Marc Coucke en Bart Versluys nemen luxehotel La Réserve in Knokke over: “Moet paradepaardje van de kust worden”
  Knokke-Heist

  Marc Coucke en Bart Versluys nemen luxehotel La Réserve in Knokke over: “Moet parade­paard­je van de kust worden”

  Marc Coucke wordt samen met Bart Versluys de nieuwe eigenaar van La Réserve. Het hotel is een van de bekendste luxeresorts van ons land op een van de meest bekende plaatsen: vlak bij het Casino van Knokke. “We willen er opnieuw het paradepaardje van de kust van maken”, zegt Coucke. De komende drie jaar investeren ze miljoenen in de renovatie en upgrade van het gebouw.