De munitie ligt een kilometer voor de kust van Knokke
Volledig scherm
De munitie ligt een kilometer voor de kust van Knokke © Photo News

Lippens niet ongerust na berichten over lekkende springstof: “Er is nooit een probleem geweest, waarom nu wel? Er ligt zelfs een sliblaag op”

West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé reageert voorzichtig op de berichten over lekkende WO I-bommen voor de kust van Knokke-Heist. 

3 reacties

 • ingrid mertens

  3 jaar geleden
  Opruiming nodig voor het te laat is! Overheid kan beter hier geld in steken dan andere nutteloze projecten die massa's geld kosten voor??? Typisch Belgische overheid, wachten tot het te laat is !!!
 • Frank Keustermans

  3 jaar geleden
  mr. Lippens. het is niet omdat er nog nooit problemen waren, dat ze er niet kunnen komen. vandaag lekt er TNT, morgen misschien mosterdgas...
 • marc rooms

  3 jaar geleden
  kunnen ze dat niet gewoon gecontroleerd op blazen ?
 1. Notarissen schreeuwen onschuld uit in zaak rond vermeende oplichting van 97-jarige vrouw: “Ik zit in een kafkaiaanse nachtmerrie”
  Knokke/Brugge/Waarschoot

  Notarissen schreeuwen onschuld uit in zaak rond vermeende oplichting van 97-jarige vrouw: “Ik zit in een kafkaiaan­se nachtmer­rie”

  Twee notarissen uit Brugge en Waarschoot hebben zoals verwacht de vrijspraak gevraagd voor hun betrokkenheid bij de vermeende oplichting van een 97-jarige vrouw uit Knokke. Volgens het Openbaar Ministerie hielpen beide mannen het slachtoffer liefst 800.000 euro armer maken, maar die ontkennen dat met klem. “Wat voor baat hadden ze daarbij?”, klonk het meermaals.