De munitie ligt een kilometer voor de kust van Knokke
Volledig scherm
De munitie ligt een kilometer voor de kust van Knokke © Photo News

Lippens niet ongerust na berichten over lekkende springstof: “Er is nooit een probleem geweest, waarom nu wel? Er ligt zelfs een sliblaag op”

West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé reageert voorzichtig op de berichten over lekkende WO I-bommen voor de kust van Knokke-Heist. 

3 reacties

 • ingrid mertens

  3 jaar geleden
  Opruiming nodig voor het te laat is! Overheid kan beter hier geld in steken dan andere nutteloze projecten die massa's geld kosten voor??? Typisch Belgische overheid, wachten tot het te laat is !!!
 • Frank Keustermans

  3 jaar geleden
  mr. Lippens. het is niet omdat er nog nooit problemen waren, dat ze er niet kunnen komen. vandaag lekt er TNT, morgen misschien mosterdgas...
 • marc rooms

  3 jaar geleden
  kunnen ze dat niet gewoon gecontroleerd op blazen ?
 1. Liam Prez ruilde tijdens winterstop Knokke voor KVK Westhoek: “Vertrokken voor mijn eigen ontwikkeling en om meer speelminuten te hebben”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Liam Prez ruilde tijdens winterstop Knokke voor KVK Westhoek: “Vertrokken voor mijn eigen ontwikke­ling en om meer speelminu­ten te hebben”

  Wegens te veel blessures en coronabesmettingen bij eersteprovincialer WS Lauwe zag tweedenationaler KVK Westhoek de oefenwedstrijd van zondagvoormiddag in het water vallen. Nieuwkomer Liam Prez (21) geniet dus van een vrij weekend. Hij verliet Knokke FC voor het team van trainer Bruno Debo. Bij de kustploeg was Prez bezig aan zijn derde seizoen.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.