Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

Lippens maakt zich geen illusies: “In de zomer zal alles geannuleerd worden”

Burgemeester Leopold Lippens (Gemeentebelangen) van Knokke-Heist maakt zich geen illusies. Hij raadt organisatoren van evenementen in zijn stad aan om er rekening mee te houden dat alles in de zomer geannuleerd zal worden. “Deze coronacrisis duurt een jaar”, zegt hij.

132 reacties

 • De Weerdt Marcel

  2 jaar geleden
  deze man kan zeggen wat hij denkt ,moet niet naar kiezers kijken voor de volgende verkiezingen maar verteld gewoon de waarheid.
 • jean-pierre Vermyle

  2 jaar geleden
  Het zijn juist de 2de verblijvers die de horeca en andere middenstanders doen leven.en de meesten zijn gepensioneerden.
 • Guy Van Becelaere

  2 jaar geleden
  Er zijn er hier nog die festivals en activiteiten belangrijker vinden dan hun gezondheid. En maak jullie geen illusies zolang er geen vaccin of medicatie is zal dit virus niet weggaan hoor !
 • LUCRECE VANDEVELDE

  2 jaar geleden
  Gewoon een man die zegt wat de andere denken en dat is groot en wijs
 • Marco Di Scarpa

  2 jaar geleden
  Burgemeester Lippens neemt geen blad voor de mond wanneer hij uitspraken doet. Hij zou wel eens gelijk kunnen krijgen dat het Coronavirus nog steeds aanwezig gaat zijn tijdens de zomermaanden met alle gevolgen van dien.
 1. Zoute Grand Prix verkozen tot beste event ter wereld tijdens ‘Oscars voor autorally’s’: “We schakelen in 2022 nóg versnelling hoger”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Zoute Grand Prix verkozen tot beste event ter wereld tijdens ‘Oscars voor autorally’s’: “We schakelen in 2022 nóg versnel­ling hoger”

  De Zoute Grand Prix Week is in Londen unaniem verkozen tot ‘s werelds beste event voor historische wagens. Wat in 2010 begon als een oldtimerrally onder vrienden in Knokke, is uitgegroeid tot een absoluut topevenement. En dat werd door een internationale vakjury beloond tijdens de Historic Motoring Awards 2021, zowat de Oscars voor autorally’s. Organisatoren Filip en David Bourgoo zijn trots, maar blikken nu al vooruit naar 2022.