Een wakeboarder op de achttien meter lange 'muur'.
Volledig scherm
Een wakeboarder op de achttien meter lange 'muur'. © Foto Bart Huysentruyt

Lakeside Paradise stelt wereldprimeur voor: The Wall

KNOKKEWatersportbedrijf Lakeside Paradise heeft er een blikvanger bij. Sinds kort ligt er op de waterplas van Duinenwater een nieuw obstakel, dat The Wall heet.

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Werken aan kleurrijk Community House in Knokke-Heist gestart: “Een absolute eyecatcher met ruimte voor betaalbare woningen”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Werken aan kleurrijk Community House in Knok­ke-Heist gestart: “Een absolute eyecatcher met ruimte voor betaalbare woningen”

  In Knokke-Heist is gestart met de voorbereidende werken van het Community House op het Maes- en Boereboomplein. Een uniek project, zegt het gemeentebestuur. En wie naar de plannen kijkt, weet dat het niet gelogen is. “Een mix van betaalbare toparchitectuur, aantrekkelijk openbaar domein en interessante appartementen met een unieke identiteit zullen dit project uniek maken aan de Belgische kust”, zegt Matthias Hoornaert, algemeen directeur bij projectontwikkelaar CAAAP. Wij werpen een blik op de toekomstige eyecatcher van Heist.