Knokke voorstelling monopoly: Pieter De Wulf
Volledig scherm
Knokke voorstelling monopoly: Pieter De Wulf © Benny Proot

Koop eens de volledige Lippenslaan: Knokke-Heist krijgt eigen Monopoly-versie

Wie altijd al droomde van een eigendom in het mondaine Knokke-Heist, heeft geluk. Vanaf juni staan zowat alle winkelstraten en bekende gebouwen er te koop. Althans, in de aangepaste versie van Monopoly. Het is de eerste kustgemeente die een eigen variant krijgt van het populaire gezelschapsspel. “Niet toevallig brengen we het spel uit in aanloop naar het zomerseizoen aan de kust”, zegt initiatiefnemer Pieter De Wulf. Voor de laatste stek op het bord kunnen inwoners zelf stemmen. 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. 3 maanden oude baby valt met hoofdje op de grond tijdens ruzie tussen ouders, waarop moeder (37) z'n vader neersteekt: “Ik dacht dat m’n kind dood was”
  PREMIUM
  Damme

  3 maanden oude baby valt met hoofdje op de grond tijdens ruzie tussen ouders, waarop moeder (37) z'n vader neersteekt: “Ik dacht dat m’n kind dood was”

  “Het is spijtig dat hij niet overleden is”, verklaarde V.G. (37) uit Damme dit voorjaar aan de politie. De vrouw had kort voordien haar vriend neergestoken. De steekpartij was het bruusk einde van een ruzie tussen het ouderpaar om hun verslavingsproblemen. Het ging er zo hevig aan toe, dat hun 3 maanden oude zoontje tijdens de discussie met z’n hoofdje op de grond terechtkwam. Het jongetje en zijn vader overleefden het incident gelukkig, zo bleek maandag in de Brugse rechtbank.