Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

Knokke-Heist zoekt dringend stewards voor testcentrum AZ Zeno

Knokke-HeistKnokke-Heist zoekt dringend stewards om het testcentrum bij de locatie AZ Zeno te ondersteunen. Het testcentrum opent opnieuw volle dagen haar deuren en men zoekt hiervoor enthousiaste vrijwilligers. Je krijgt ter plaatse de nodige beschermingsmiddelen en 15 euro per shift.

  1. Werken aan kleurrijk Community House in Knokke-Heist gestart: “Een absolute eyecatcher met ruimte voor betaalbare woningen”
    PREMIUM
    Knokke-Heist

    Werken aan kleurrijk Community House in Knok­ke-Heist gestart: “Een absolute eyecatcher met ruimte voor betaalbare woningen”

    In Knokke-Heist is gestart met de voorbereidende werken van het Community House op het Maes- en Boereboomplein. Een uniek project, zegt het gemeentebestuur. En wie naar de plannen kijkt, weet dat het niet gelogen is. “Een mix van betaalbare toparchitectuur, aantrekkelijk openbaar domein en interessante appartementen met een unieke identiteit zullen dit project uniek maken aan de Belgische kust”, zegt Matthias Hoornaert, algemeen directeur bij projectontwikkelaar CAAAP. Wij werpen een blik op de toekomstige eyecatcher van Heist.