Knokke-heist gaat komende winterperiode voor klassieke trekpleisters zoals een kerstmarkt met ijspiste, maar mikt ook op een winterwellness en gaat samenwerken met Disney+.
Volledig scherm
PREMIUM
Knokke-heist gaat komende winterperiode voor klassieke trekpleisters zoals een kerstmarkt met ijspiste, maar mikt ook op een winterwellness en gaat samenwerken met Disney+. © Proot/rv

Knokke-Heist werkt samen met Disney+ voor meer beleving tijdens wintermaanden en zoekt uitbater voor winterwellness met horecazaak

Knokke-HeistHet gemeentebestuur van Knokke-Heist heeft grote plannen voor de wintermaanden. Zo wordt een uitbater gezocht voor een winterwellness met zicht op zee, al is het afwachten of dat deze winter al lukt. Verder gaat het bestuur een samenwerking aan met Disney+, die voor animatie zal zorgen. Ook het Lichtkunstfestival komt terug. “We willen een totaalbeleving voor jong en oud aanbieden”, zegt schepen van Toerisme Anthony Wittesaele (GBL). 

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Zoute Grand Prix verkozen tot beste event ter wereld tijdens ‘Oscars voor autorally’s’: “We schakelen in 2022 nóg versnelling hoger”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Zoute Grand Prix verkozen tot beste event ter wereld tijdens ‘Oscars voor autorally’s’: “We schakelen in 2022 nóg versnel­ling hoger”

  De Zoute Grand Prix Week is in Londen unaniem verkozen tot ‘s werelds beste event voor historische wagens. Wat in 2010 begon als een oldtimerrally onder vrienden in Knokke, is uitgegroeid tot een absoluut topevenement. En dat werd door een internationale vakjury beloond tijdens de Historic Motoring Awards 2021, zowat de Oscars voor autorally’s. Organisatoren Filip en David Bourgoo zijn trots, maar blikken nu al vooruit naar 2022.