Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Frankie and Fish

Knokke-Heist pakt uit met ‘Shoppingweek’: “Inwoners en toeristen moeten zin krijgen om hier te winkelen”

Knokke-HeistKnokke-Heist zet zijn status van ‘shoppingparadijs’ extra in de verf. Tussen 24 juni en 4 juli slaan de lokale handelaars de handen in elkaar met de gemeente om een bruisende Shoppingweek te organiseren.

 1. Dievegge ontfutselt Rolex van 10.000 euro: “Ze bracht zijn hand naar haar geslachtsdeel en vroeg of hij seks wou”
  Knokke-Heist

  Dievegge ontfutselt Rolex van 10.000 euro: “Ze bracht zijn hand naar haar geslachts­deel en vroeg of hij seks wou”

  Een koppel is maandag voor de strafrechter moeten verschijnen voor een erg listige diefstal in Knokke-Heist. De vrouw bracht de hand van het slachtoffer naar haar geslachtsdeel met de vraag of hij seks wou. Zo kon ze een Rolex-uurwerk ter waarde van 10.000 euro ontvreemden. Het koppel zelf vroeg om de vrijlating. “Wij hebben vijf kinderen in Duitsland en daar zijn er zware overstromingen. Ze hebben ons nodig.”
 2. Nederlandse jongeren opgepakt in Knokke na reeks vandalenstreken langs openbare weg. Burgemeester: “Dat krijg je, als je cafés om 1 uur sluit”
  Knokke-Heist

  Nederland­se jongeren opgepakt in Knokke na reeks vandalen­stre­ken langs openbare weg. Burgemees­ter: “Dat krijg je, als je cafés om 1 uur sluit”

  Een groep van zes Nederlandse jongeren is maandag opgepakt wegens een rist vernielingen in het straatbeeld van Knokke-Heist. Ze hadden onder meer boompjes op de openbare weg afgekraakt en nog tal van andere vernielingen aangericht. Burgemeester Piet De Groote (Gemeentebelangen) zal de kosten verhalen op de daders. “Ik heb ook nog steeds mijn twijfels bij het sluitingsuur van de horeca om 1 uur. Dan krijg je dergelijke stoten.”