Zo zien de witte designparasols op de terrassen eruit.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo zien de witte designparasols op de terrassen eruit. © Benny Proot

Knokke-Heist kiest voor uniforme look met designparasols. Kostprijs: 120.000 euro

Knokke-Heist kiest deze zomer voor een uniforme look van de terrassen. De kustgemeente kocht voor een bedrag van 120.000 euro tientallen parasols, die worden doorverhuurd aan de horeca-uitbaters. 

 1. ‘Oudste dief van de kust’ zit opnieuw in de cel: 80-jarige inbreker wordt betrapt door taxichauffeur en verdacht van 13 feiten
  PREMIUM
  Blankenberge

  ‘Oudste dief van de kust’ zit opnieuw in de cel: 80-jarige inbreker wordt betrapt door taxichauf­feur en verdacht van 13 feiten

  Zijn bejaarde leeftijd kan hem niet tot beter inzicht brengen. René S. (80) uit Blankenberge sloeg in de jaren 50 aan het stelen en is sindsdien niet meer gestopt. Kort voor Kerstmis vloog hij opnieuw achter de tralies. En niet voor de minste feiten. De ‘oudste dief van de kust’ wordt wederom verdacht van zes inbraken en zeven inbraakpogingen.
 2. Voormalige Blankenbergse fraudekoning riskeert wederom 40 maanden cel: “Ik heb de bladzijde omgedraaid”
  PREMIUM
  Blankenberge

  Voormalige Blanken­berg­se fraudeko­ning riskeert wederom 40 maanden cel: “Ik heb de bladzijde omgedraaid”

  Een strafblad van liefst 15 bladzijden sleept Carlo H. (55) al met zich mee, maar woensdagmorgen verscheen de voormalige Blankenbergse horecabaas opnieuw voor de correctionele rechtbank in Brugge. Hij riskeert er 40 maanden cel voor allerhande gesjoemel. “Een laatste keer”, verzekerden zijn advocaten Frank Scheerlinck en Sven De Baere. “Hij is niet meer de man als die achter dat zwaar strafblad.”
 1. Nog op zoek naar opvang voor uw kroost in krokusvakantie? Deze negen tips in het Brugse bieden mogelijk soelaas
  PREMIUM
  Brugge

  Nog op zoek naar opvang voor uw kroost in krokusva­kan­tie? Deze negen tips in het Brugse bieden mogelijk soelaas

  De krokusvakantie van 15 tot en met 21 februari kondigt zich aan en veel ouders gaan op zoek naar opvang voor hun kroost. Dat kan welkom zijn, want mogelijk breidt de overheid daar nog een extra afkoelingsweek aan vast. Die beslissing valt ten laatste volgende week. In Brugge en daarbuiten zijn er alvast mogelijkheden genoeg voor een paar dagen speelpret. Wij bundelden de leukste sport- en jeugdkampen, maar hou er rekening mee dat het de laatste plaatsen zijn.
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama