Er komen extra fietsstraten in Knokke-Heist.
Volledig scherm
Er komen extra fietsstraten in Knokke-Heist. © rv

Knokke-Heist heeft er enkele fietsstraten bij

Knokke-HeistVoor het Masterplan Fiets zijn de Noordstraat, Sportlaan en Majoor Vandammestraat in Knokke-Heist omgevormd tot fietsstraten. 

 1. Oplossingen voor bruggenmiserie plots in sneltempo in zicht? Nu ook studie voor nieuwe Kruispoortbrug opgestart
  Brugge

  Oplossin­gen voor bruggenmi­se­rie plots in sneltempo in zicht? Nu ook studie voor nieuwe Kruispoort­brug opgestart

  Het lijkt erop dat de bruggenmiserie in Brugge nu – eindelijk – in sneltempo aangepakt wordt. De Vlaamse Waterweg nv laat nu ook een studie uitvoeren voor de realisatie van een nieuwe Kruispoortbrug. Eerder deed het dat al voor een nieuwe Krakelebrug en later dit jaar start ook de bouw van een nieuwe Steenbruggebrug. Eind dit jaar moet de studie afgerond zijn. “Dit is ook een kans om de verkeersknoop op onze Ring aan te pakken”, meent burgemeester Dirk De fauw.
 2. Appartementen aan de kust worden niet langer duurder, al vormt Knokke-Heist de uitzondering
  Knokke-Heist

  Appartemen­ten aan de kust worden niet langer duurder, al vormt Knok­ke-Heist de uitzonde­ring

  Appartementen aan de kust worden niet langer duurder. In het laatste kwartaal van 2022 daalde de gemiddelde prijs van een flat in de kustgemeenten zelfs. Alleen in Knokke-Heist zit de kostprijs voor appartement wel nog in de lift. “Maar de voorbije jaren zitten zo vol verassingen dat de situatie snel kan keren”, zegt Alex Dewulf van het gelijknamige immokantoor in Knokke-Heist.
 3. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.