Zaakvoerder Glenn Van Hoeck bij enkele flessen champagne die je in 'Beach Number 1' kan kopen.
Volledig scherm
Zaakvoerder Glenn Van Hoeck bij enkele flessen champagne die je in 'Beach Number 1' kan kopen. © Benny Proot

"Klasse is het codewoord"

KNOKKE-HEISTDe meest luxueuze strandbar van de kust vind je waar anders dan... in het Zoute. Zaakvoerder Glenn Van Hoeck zet alles op alles. Flesje champagne van 15 liter? 3.750 euro. Hemelbed op het strand? 140 euro. Sigaartje? Keuze te over. Die Harley voor de deur? Kan je kopen. Maar geen zorgen, een watertje kost 'maar' 3,50 euro.

 1. Werken aan nieuwe rotonde op druk kruispunt langs Natiënlaan van start: “Verkeersveiligheid voor zwakke weggebruikers verhogen”
  Knokke-Heist

  Werken aan nieuwe rotonde op druk kruispunt langs Natiënlaan van start: “Verkeers­vei­lig­heid voor zwakke weggebrui­kers verhogen”

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gaat maandag van start met de eerste fase van de werken op de Natiënlaan (N49) in Knokke-Heist, ter hoogte van het kruispunt met de Kalvekeetdijk. Tijdens de volledige duur van de werken beschikt het verkeer op de Natiënlaan ter hoogte van het kruispunt slechts over één rijstrook in elke richting. De heraanleg is noodzakelijk om de verkeersveiligheid op dit drukke kruispunt te verbeteren.
 2. Dienstencentrum Den Hoek tijdelijk gesloten voor niet-residenten: “Coronavirus indijken”
  Knokke-Heist

  Diensten­cen­trum Den Hoek tijdelijk gesloten voor niet-residenten: “Coronavi­rus indijken”

  Om verdere verspreiding van COVID-19 virus tegen te gaan, adviseerde het Agentschap Zorg en Gezondheid om de dienstverlening van het lokaal dienstencentrum Den Hoek in de Westkapellestraat in Westkapelle aan te passen. Daarom besliste Curando om het dienstencentrum tijdelijk te sluiten. Dat heeft als gevolg dat alle geplande activiteiten voor onbepaalde tijd geannuleerd worden.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas