Knokke
Volledig scherm
Knokke © rv

‘Kamp op Maat’ van het Centrum van de Oostkust voor Revalidatie en Welzijnszorg krijgt vanaf 2022 jaarlijks 4.500 euro subsidie

Knokke-HeistHet gemeentebestuur heeft beslist de toelage voor het project ‘Kamp op maat’ van het Centrum van de Oostkust voor Revalidatie en Welzijnszorg vanaf volgend jaar op te trekken van 3.500 naar 4.500 euro.

  1. Bruggeling (34) die dagen onschuldig in Mexicaanse cel zat herenigd met familie: “Allemaal gewoon omdat ik een witte T-shirt aanhad”
    PREMIUM

    Bruggeling (34) die dagen onschuldig in Mexicaanse cel zat herenigd met familie: “Allemaal gewoon omdat ik een witte T-shirt aanhad”

    Geruststellend nieuws voor Davy Vanderhaeghen (34) en zijn familie: na dagen onzekerheid is de Bruggeling eindelijk weer veilig thuis. Hij landde op de luchthaven van Zaventem, nadat hij enkele dagen onschuldig werd vastgehouden in een Mexicaanse cel. Contact met zijn familie kon de man nauwelijks hebben, waardoor zijn vader en zus even vreesden dat Davy in handen was gevallen van valse agenten. Opvallend: bagage had de man nauwelijks nog bij. En daar is een trieste reden voor.
    Brugge
  2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.