De kameleon arriveert op het Van Bunnenplein. Zaterdag gaat het kunstwerk 'open'.
Volledig scherm
De kameleon arriveert op het Van Bunnenplein. Zaterdag gaat het kunstwerk 'open'. © RV

‘Kameleon-glijbaan’ voor Van Bunnenplein is eindelijk aangekomen: “Lang gewacht op belangrijke materialen”

Knokke-HeistNa een lange reis is de kameleon van Jeremy Deller eindelijk gearriveerd in Knokke-Heist. 

 1. Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Minnewaterpark in Brugge tot het kasteel van Rumbeke: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 2. Tieners dreigen minderjarige jongen te vermoorden bij diefstal met geweld op zeedijk in Knokke-Heist: “Ik herinner me niet veel meer, want ik was dronken”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Tieners dreigen minderjari­ge jongen te vermoorden bij diefstal met geweld op zeedijk in Knok­ke-Heist: “Ik herinner me niet veel meer, want ik was dronken”

  Twee tieners uit Limburg hebben zich donderdagochtend moeten verantwoorden voor afpersing en diefstal met geweld. Een minderjarige jongen werd vorige zomer op de dijk van Knokke brutaal van zijn gsm beroofd. De daders dreigden er bovendien mee om het slachtoffer te vermoorden als hij de code van zijn smartphone niet zou geven. Het openbaar ministerie vorderde achttien maanden gevangenisstraf. “Maar het was een jeugdzonde”, pareerde de verdediging.