Davina Cohen (20) opent Toutenfleurs in Knokke.
Volledig scherm
Davina Cohen (20) opent Toutenfleurs in Knokke. © rv

Jonge bloemendesigner werkte al samen met heel wat BV’s en opent nu eigen winkel in Knokke: “Keuze was snel gemaakt, want hier hangt echt een leuke vibe”

Knokke-HeistNog maar net afgestudeerd als florist in avondonderwijs, maar wel al samenwerkingen gedaan met Nora Gharib, Astrid Bryan, Hanne van K3 en Kim Van Oncen. Nu opent ze een tijdelijke vestiging in Knokke. Het gaat snel voor Davina Cohen (20) van Toutenfleurs. “In Knokke heerst elke zomer een leuke vibe en een echt vakantiegevoel. De keuze om hier een pop-up te openen was dus snel gemaakt”, zegt Davina. 

  1. Ex-volleybalspeelster Nora Horions (54) wandelt 80 kilometer voor zieke kinderen bij Tuki vzw: “Ik kreeg zelf acht maanden lang medicatie. Niets voor die kinderen doen, is geen optie”
    PREMIUM
    Hasselt

    Ex-volleybal­speel­ster Nora Horions (54) wandelt 80 kilometer voor zieke kinderen bij Tuki vzw: “Ik kreeg zelf acht maanden lang medicatie. Niets voor die kinderen doen, is geen optie”

    Een wandeltocht van 80 kilometer van Knokke-Heist naar de Panne: dat staat zaterdag op het programma van Hasseltse ex-volleybalspeelster Nora Horions (54) en haar neven Yannick (29) en Kim (36) Vanbrabant. De drie hopen zo, samen met een sleutelhangerverkoop en een gesigneerd truitje van Wout Van Aert, 7.000 euro in te zamelen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte die Tuki vzw ondersteunt. “Zelfs één van de zwaarste schouderbreuken houdt me niet tegen om die kilometers voor hen te wandelen”, zegt Nora.