Volgens toerismeschepen Anthony Wittesaele (GBL) ligt de grootste oorzaak van de aanhoudende problemen met jongeren in Knokke-Heist bij hun opvoeding.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens toerismeschepen Anthony Wittesaele (GBL) ligt de grootste oorzaak van de aanhoudende problemen met jongeren in Knokke-Heist bij hun opvoeding. © Benny Proot

“Je kinderen dumpen in een tweede verblijf, blijkbaar is dat normaal”: toerismeschepen hekelt rol van ouders in problemen met jongeren in Knokke-Heist

Knokke-Heist“Er zijn mensen die hun levenswerk zien verloren gaan door de maatregelen, natuurlijk is het dan verschrikkelijk om zo’n beelden te zien. Maar we kunnen die jongeren onmogelijk één voor één bij hun nekvel pakken en thuis afzetten. Ach, blijkbaar is het voor die ouders normaal om de kinderen te dumpen in hun tweede verblijf.” Volgens toerismeschepen Anthony Wittesaele (GBL) ligt de grootste oorzaak van de aanhoudende problemen met jongeren in Knokke-Heist bij hun opvoeding. Het gemeentebestuur heeft ook een duidelijke boodschap voor de getroffen strandbarhouders en de lokale bevolking. 

 1. Gault&Millau bundelt beste handelaars en horecazaken van Knokke-Heist: “Willen goede leven in gemeente benadrukken”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Gault&Millau bundelt beste handelaars en horecaza­ken van Knok­ke-Heist: “Willen goede leven in gemeente benadruk­ken”

  Hoe lok je als gemeente meer klanten naar je horeca- en handelszaken? ‘Noblesse oblige’ in Knokke-Heist: daar konden ze culinaire gids Gault&Millau voor strikken. De Knokke-Heist Regional Guide bundelt de beste, leukste en meest trendy plaatsen in één boekje – zo weet je meteen waar je de lekkerste croissants en gezelligste cafés vindt. “We willen het goede leven in onze gemeente benadrukken”, zegt schepen van Toerisme Anthony Wittesaele.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”