Knokke-Heist heeft nu zelf een Monopoly-spel.
Volledig scherm
Knokke-Heist heeft nu zelf een Monopoly-spel. © RV

Jackpot in het casino van Knokke of een optrekje langs de Zeedijk: mondaine badplaats heeft nu ook eigen Monopoly-spel

Er is er een nieuwe en exclusieve Monopoly-uitgave van Knokke-Heist op de markt. De mondaine badplaats krijgt haar eigen versie. Het spel wordt uiteraard niet toevallig tijdens het zomerseizoen aan de kust gelanceerd.

 1. Stijging van aantal besmettingen in Knokke-Heist op maandag 19 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Knok­ke-Heist op maandag 19 oktober

  In Knokke-Heist zijn er op één dag 16 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 14. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 102 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Knokke-Heist op 308 te liggen. Omdat Knokke-Heist meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. 50 Clubfans met Bengaals vuur wuiven spelersbus uit: politie massaal ter plaatse, blauw-zwart veroordeelt samenscholing
  Westkapelle/Brugge

  50 Clubfans met Bengaals vuur wuiven spelersbus uit: politie massaal ter plaatse, blauw-zwart veroor­deelt samenscho­ling

  Minstens een vijftigtal supporters van Club Brugge heeft woensdagavond oproer in de onmiddellijke omgeving van het Belfius Base Camp, het trainingscomplex in Westkapelle. Ze kwamen hun ploeg uitwuiven toen die met de bus vertrok naar Jan Breydel voor de Champions League-match tegen Lazio Roma en hadden vuurwerk bij zich. De politie kwam massaal ter plaatse. Club Brugge veroordeelt de samenscholing. “Dit kan absoluut niet.”
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'