Steven Byl en Ilse Danneels baten de hippe wereldbar Rove uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Byl en Ilse Danneels baten de hippe wereldbar Rove uit. © Benny Proot

Ilse (30) en Steven (33) openen hippe ‘wereldbar’ in Knokke-Heist, waar leegstand blijft dalen: “Het is nu eenmaal een aantrekkelijke gemeente”

Knokke-HeistKnokke-Heist is een hip adresje rijker: Ilse Danneels (30) en Steven Byl (33) maken met ‘Rove’ hun droom waar. De menukaart is geïnspireerd op de vele reizen die het koppel maakte. “De wereldse smaken komen zowel in de gerechten als dranken terug”, zegt Steven. De economie in de kustgemeente blijft zo bloeien. De leegstandcijfers dalen steeds verder en in één bekende straat is zelfs geen handelspand meer vrij. 

  1. ASSISEN. 20 jaar gevorderd voor Sacha Brunessaux (23): “Hij wilde meedoen met de grote jongens en moet daar de gevolgen van dragen”
    PREMIUM

    ASSISEN. 20 jaar gevorderd voor Sacha Brunessaux (23): “Hij wilde meedoen met de grote jongens en moet daar de gevolgen van dragen”

    De procureur-generaal maakt zich zorgen om de persoonlijkheid en de illegale praktijken van Sacha Brunessaux (23). “Je mag hem niet aanraken of hij gaat in de aanval”, stelde Roeland Vasseur, die 20 jaar vorderde voor de Roeselarenaar. Dat was tot groot ongenoegen van de verdediging. “Dat is even lang als de periode vanaf Sacha’s geboorte tot aan de feiten”, foeterde Johan Platteau. Die laatste had op het einde nog emotionele, hoopvolle woorden klaar voor Sacha zelf.
    Brugge