In Heist vieren ze voor het tweede jaar op rij geen carnaval.
Volledig scherm
In Heist vieren ze voor het tweede jaar op rij geen carnaval. © Benny Proot

Hof Der Prinsen Knokke-Heist zal getroffen carnavalsgroepen financieel steunen: “Hopelijk geven ze er dan in 2023 een extra lap op”

Knokke-HeistHof Der Prinsen Knokke-Heist, een vereniging van oud-prinsen, wil de wagenbouwers in de kustgemeente ondersteunen, nu carnaval voor het tweede jaar op rij werd afgelast. “De facturen blijven komen. Zeker met de huidige houtprijzen is dat geen lachertje. Daarom willen we de groepen een financieel duwtje geven”, zegt voorzitter Tom Ghevaert. 

 1. KIJK. Wie koopt dit luxueuze appartement in Knokke voor 8,1 miljoen euro? “Het is niet voor iedereen”

  KIJK. Wie koopt dit luxueuze apparte­ment in Knokke voor 8,1 miljoen euro? “Het is niet voor iedereen”

  8,1 miljoen euro. Zoveel moet je leggen voor het duurste appartement dat vandaag te koop staat aan de Belgische kust: een riante duplex vlak naast het casino in Knokke-Heist. Vastgoedexperte Hadisa Suleyman krijgt een rondleiding, maar heeft zo haar bedenkingen bij die prijs. “De zichten zijn wel uniek, maar voor die prijs verwacht je decadente luxe”. Log hierboven in en kijk gratis naar de volledige aflevering.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.