Zoë overleed nadat haar nieuwe vriend op een duiker was gebotst.
Volledig scherm
PREMIUM
Zoë overleed nadat haar nieuwe vriend op een duiker was gebotst. © Jelle Houwen

“Hij heeft letterlijk met het leven van Zoë gespeeld”: familie van jonge mama (29) vol onbegrip voor chauffeur die eigen vriendin verliest bij ongeval

Knokke-Heist/Damme“Iedereen kan een ongeval veroorzaken, maar niet op die manier.” De familie van Zoë Bouquet (29) uit Knokke heeft weinig begrip voor de spijtbetuiging van K.D. (26). De beklaagde vormde sinds een maand een koppel met Zoë en had er net een avondje stappen opzitten toen hij onder invloed - met haar BMW - botste op een bestelwagen. Hij reed ook te snel. Zoë, mama van een zoontje, stierf enkele uren later in het ziekenhuis. De beklaagde hoopt dat hij niet naar de gevangenis moet. 

 1. Van Teuns over Vansevenant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?
  Wielrennen

  Van Teuns over Vanseve­nant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

  De laatste Belgische zege in Luik-Bastenaken-Luik dateert al van 2011. Philippe Gilbert klopte toen de gebroeders Schleck in een sprint met drie. Krijgen we tien jaar later opnieuw een landgenoot te zien op het hoogste schavotje in La Doyenne? Het wordt moeilijk, maar enkele Belgen hebben zeker en vast de capaciteiten om hoog te mogen mikken. En jouw Gouden Klassiekers-ploeg op de slotdag van het Ardense luik veel punten te bezorgen. Een oplijsting.
 1. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen

 2. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels