Sportcomplex De Molenhoek
Volledig scherm
Sportcomplex De Molenhoek © Benny Proot

Hier zullen inwoners van Knokke-Heist zich kunnen laten vaccineren: “Perfecte locatie”

Knokke-HeistDe inwoners van Knokke-Heist zullen zich kunnen laten vaccineren in sportcomplex De Molenhoek in Westkapelle. Daar is woensdagavond een akkoord over bereikt tijdens een burgemeestersoverleg. 

 1. ‘Oudste dief van de kust’ zit opnieuw in de cel: 80-jarige inbreker wordt betrapt door taxichauffeur en verdacht van 13 feiten
  PREMIUM
  Blankenberge

  ‘Oudste dief van de kust’ zit opnieuw in de cel: 80-jarige inbreker wordt betrapt door taxichauf­feur en verdacht van 13 feiten

  Zijn bejaarde leeftijd kan hem niet tot beter inzicht brengen. René S. (80) uit Blankenberge sloeg in de jaren 50 aan het stelen en is sindsdien niet meer gestopt. Kort voor Kerstmis vloog hij opnieuw achter de tralies. En niet voor de minste feiten. De ‘oudste dief van de kust’ wordt wederom verdacht van zes inbraken en zeven inbraakpogingen.
 2. “Te koop: garage om het café te redden”: cafébaas Sonny moet persoonlijke bezittingen verkopen om te overleven
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  “Te koop: garage om het café te redden”: cafébaas Sonny moet persoonlij­ke bezittin­gen verkopen om te overleven

  “Geef ons alstublieft perspectief. Financieel is dit niet langer houdbaar. Ik kan niet anders dan persoonlijke bezittingen te verkopen om het café niet verloren te laten gaan. Alles heb ik erin geïnvesteerd.” Sonny Marcou (29), de uitbater van het bekende café De Bolle in Knokke-Heist, is de wanhoop nabij. De cafébaas moet noodgedwongen zijn garagebox verkopen om de kosten voor het pand te kunnen blijven betalen. “Maar stoppen? Neen, ik ben in de horeca geboren.”
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapan­de­mie