Overal in Duinenwater verrijzen woningen. Al 175 appartementen en 40 huizen zijn bewoond.
Volledig scherm
Overal in Duinenwater verrijzen woningen. Al 175 appartementen en 40 huizen zijn bewoond. © Benny Proot

Het nieuwe dorp van Knokke-Heist

KNOKKE-HEISTDuinenwater in Knokke-Heist krijgt steeds meer vorm én blijkt betaalbaar voor iedereen. Er komen 700 nieuwe woningen mét golfterrein, commerciële ruimtes en groene zones. "De prijzen beginnen vanaf 275.000 euro: heel aantrekkelijk voor zowel jonge gezinnen als tweedeverblijvers", zegt verkoopsdirecteur Wouter Iliano.

 1. Genieten we deze zomer weer van festivals of zien organisatoren het somber in? “Met mondmaskers en op anderhalve meter afstand? Dan hoeft het niet”
  PREMIUM
  Brugge/Zeebrugge

  Genieten we deze zomer weer van festivals of zien organisato­ren het somber in? “Met mondmas­kers en op anderhalve meter afstand? Dan hoeft het niet”

  Festivalorganisatoren leven op hoop nu de vaccinatiecampagne op dreef komt en het overgrote deel van de Vlamingen mogelijk nog voor de zomer gevaccineerd kan worden. Maar komt dat op tijd? “Uiterlijk midden maart valt een beslissing over de zomerfestivals”, zegt Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA). In en rond Brugge houden organisatoren de coronacijfers angstvallig in de gaten.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"